تامین سرمایه

تامین سرمایه

تامین سرمایه برای شرکت­های خصوصی و دولتی توسط هلدینگ دیوان گروپ انجام شده و شما ­می­توانید بدون هیچ نگرانی می­توانید به سرعت سرمایه لازم را تامین کنید. شرکت­ها از راه­ های مختلفی می­توانند سرمایه مورد نیازشان را تامین کنند. اولین راهی که می­توانند با آن تامین سرمایه انجام دهند، وام گرفتن از بانک­ها است. اما راه بهتری نیز وجود دارد. راه بهتر این است که به شرکت­های تامین سرمایه مراجعه کنند. زیرا بدین ترتیب شرکت­ها نباید سود وام را هنگام بازپرداخت، برگردانند. بدین ترتیب یک همکاری دو سویه وجود خواهد داشت. یکی از شرکت­هایی که خدمت تامین سرمایه را ارائه می­دهد، هلدینگ دیوان گروپ است. با مراجعه به هلدینگ دیوان گروپ می­توانید سرمایه مورد نیاز شرکتتان را انجام دهید. برای آشنایی شما با خدمات این شرکت در ادامه درباره تامین سرمایه صحبت می­کنیم.

تامین سرمایه هلدینگ دیوان گروپ

تامین سرمایه هلدینگ دیوان گروپ

تعریف شرکت­های تامین سرمایه

شرکت­های تامین سرمایه در زیر مجموعه نهادهای مالی قرار دارند. آن­ها بانک یا شرکت سرمایه­ گذاری نیستند. بلکه یک واسطه مالی بوده که در بازار سرمایه فعالیت­های متنوعی به مشتریان خود ارائه می­دهند. مهم­ترین فعالیت آن­ها عبارتند از:

  • کارگزاری
  • معامله گری
  • بازگردانی
  • سبد گردانی
  • مشاوره سرمایه­ گذاری
  • پذیره نویسی
  • تعهد پذیره نویسی
  • ارزیابی ریسک مالی
  • افزایش سرمایه ­گذاری
  • مشاوره برای ادغام شرکت­ها

درواقع، شرکت­های تامین سرمایه بومی شده بانک سرمایه­گذاری محسوب شده و به عنوان یکی از بخش­های سیستم بانکداری کار می­کنند. اما در ایران این شرکت­ها زیر نظر سازمان بورس و اوراق بهادار می­باشند. حداقل سرمایه این  شرکت­ها باید هزار میلیارد ریال باشد. اما در مواردی شورای عالی بورس ممکن است توافق کند که این رقم به 300 میلیارد ریال کاهش پیدا کند.

وظایف شرکت تامین سرمایه چیست؟

مهم­ترین وظایف شرکت تامین سرمایه عبارتند از:

  • تامین مالی شرکت­ها
  • مدیریت دارایی­ها
  • مشاور در سرمایه گذاری

در ادامه هر یک را مختصر توضیح می­دهیم.

تامین مالی شرکت­ها توسط شرکت تامین سرمایه

زمانی­که صاحب شرکت دولتی یا خصوصی به منظور تامین سرمایه شرکتش به شرکت­های تامین سرمایه مراجعه می­کند، این شرکت اوراق بهادار شرکت درخواست کننده در بازار بورس یا جذب سرمایه گذاران را انتشاره می­دهد. بدین ترتیب سرمایه مورد نیاز شرکت درخواست کننده را تامین می­کند. شرکتی که به سرمایه نیاز دارد، ناشر اوراق بهادار و شرکت تامین سرمایه واسطه اوراق بهادار هستند. بنابراین واسطه اوراق بهادر، اوراق شرکت ناشر را در اختیار سرمایه­ گذاران قرار داده و سپس وجوه جمع­آوری شده را به ناشر اوراق بهادار می­دهد.

مدیریت دارایی ­ها توسط شرکت­های تامین سرمایه

مدیریت دارایی­ها یکی دیگر از کارهایی است که شرکت­های تامین سرمایه انجام می­دهند. همان­طور که در ابتدا گفتیم، صندوق­های سرمایه­گذاری تحت نظر سازمان بورس و اوراق بهادار کار می­کنند. برای مدیریت دارایی شرکت­ها و صندوق­ها، شرکت­های تامین سرمایه از دانش، تجربه و متخصصین حوزه بازارهای مالی کمک می­گیرند. آن­ها با توجه به استراتژی­های مالی متنوع خود، می­توانند کاری کنند که سرمایه­گذاری پر بازده و کمترین هزینه را داشته باشید.

مشاور در سرمایه­ گذاری از طریق شرکت تامین سرمایه

مشاوره در سرمایه­ گذای برای شرکت­ها یکی دیگر از کاراهایی است که شرکت­های تامین سرمایه انجام می­دهند. بنابراین شرکت­ها با توجه به کمک و مشاوره­ آن­ها در مسیر درستی قرار گرفته و قیمت­گذاری مناسبی بر روی سهام خود خواهد داشت. بدین ترتیب می­توانند به سود برسند. به علاوه، در طولانی مدت شرکت­های تامین سرمایه در کنار این شرکت­ها بوده و منابع مالی و امور سرمایه­گذاری را مدیریت خواهند کرد. بدین ترتیب می­توانند آن­ها را در جای مناسب استفاده کرده و بازده خوبی بدست آورند. بدین ترتیب به توسعه و پیشرفت بازار مالی کمک بسزایی خواهد شد. البته همان­طور که گفتیم، خدمات شرکت تامین سرمایه بیشتر از این سه حوزه است.

درآمد شرکت­های تامین سرمایه از کجا تامین می­شود؟

همانطور که اشاره کردیم، شرکت­های تامین سرمایه خدمات بسیاری انجام می­دهند. آن­ها این خدمات را با پذیرش ریسک مالی در پروسه پذیره نویسی انواع اوراق بهادار که توسط سازمان بورس و اوراق بهادار تعیین شده، کارمزد متناسب دریافت می­کنند. به علاوه، آن­ها درآمد دیگری دارند که عبارتند از:

  • درآمد تعهد پذیره نویسی
  • در قبال خدمات مشاوره عرضه و پذیرش درآمد دریافت می­کنند.
  • در قبال خدمات بازگردانی اوراق بهادار خدمات دریافت می­کنند.
  • از طریق معامله و مبادله به حساب خود و سرمایه گذاری با سرمایه شرکت در آمد کسب می­کنند.
  • مدیریت دارایی ­ها

چنانچه برای شرکت خود به تامین سرمایه نیاز دارید، می­توانید به هلدینگ دیوان گروپ مراجعه کنید. هلدینگ دیوان گروپ تمامی خدمات گفته شده را برای شرکت شما انجام خواهد داد. برای آشنایی بیشتر می­توانید با هلدینگ دیوان گروپ تماس بگیرید.

مزایای شرکت تامین سرمایه چیست؟

شرکت­های تامین سرمایه برای خود و برای شرکت­­هایی که نیاز به سرمایه دارند، مزایای بسیاری به همراه دارد. مهم­ترین آن­ها عبارتند از:

  • تسهیل جمع آوری سرمایه
  • کاهش ریسک بازار
  • افزایش نقد شوندگی بازار
  • کاهش هزینه شرکت­ها

هلدینگ دیوان گروپ با سال­ها تجربه و تخصص در زمینه تامین سرمایه آماده خدمت رسانی به شما عزیزان است. چنانچه برای شرکت خود به تامین سرمایه نیاز دارید، می­­توانید با مراجعه به هلدینگ دیوان گروپ اقدامات لازم را انجام داده و سود بسیار کسب کنید. برای شروع کار کافیست با ما تماس بگیرید.

رسیدن به اهداف با تامین سرمایه

تامین سرمایه هلدینگ دیوان گروپ می تواند تامین سرمایه پروژه هدفتان را انجام دهد . ما می توانیم سرمایه های مورد نیاز شما را در کمتر از یک ساعت و بدون ضامن در اختیار شما قرار دهیم و خیلی راحت تر سرمایه شما را تامین کنیم . برای اطلاعات بیشتر می توانید با شما تماس های درج شده در قسمت تماس با ما تماس حاصل نمایید.

شرکت‌ها برای تامین سرمایه مالی خود چند راه دارند. آن‌ها می‌ توانند از بانک وام بگیرند یا اینکه از هلدینگ دیوان گروپ نیز برای  تامین‌ سرمایه مالی  کمک بگیرند. راه دوم بهتر است. زیرا شرکت‌های که راه دوم را انتخاب می‌کنند، سود وام خود را پرداخت نخواهند کرد و این یک همکاری دوطرفه است. این راهنما را به  تامین‌سرمایه و کارهایی که انجام می‌دهند، اختصاص دادیم.

برای تامین سرمایه چند راه وجود دارد که یکی از آن­ها گرفتن وام از بانک است. اما برخی از هلدینگ ها مثل دیوان گروپ نیز تامین سرمایه نیز وجود دارند، که برای تامین وام می توانید به آن­ها مراجعه کنید. وام گرفتن از هلدینگ دیوان گروپ و تامین سرمایه بهتر است؛ زیرا مجبور به بازپرداخت سود وام نخواهید شد. بنابراین، این یک همکاری دو سوی خواهد شد. در نگارش درباره شرکت‌های تامین سرمایه و کارهایی که انجام می­دهند صحبت می­کنیم.

تعریف تامین سرمایه

هلدینگ دیوان گروپ برای تامین سرمایه در بازار سرمایه حضور دارند فعالیت­هایی که انجام  می­دهد، شامل کارگزاری معامله گری، بازگردانی، سبد گردانی، مشاور سرمایه‌گذاری، پذیره‌نویسی، تعهد پذیره ­نویسی، ارزیابی ریسک مالی، افزایش سرمایه و مشاوره برای ادغام و اکتساب شرکت‌ها است.  تامین سرمایه در ایران به عنوان بخش­های سیستم بانکداری فعالیت می‌کنند و زیر نظر سازمان بورس و اوراق بهادار می­باشند.

وظیفه هلدینگ دیوان گروپ در تامین سرمایه

هلیدینگ دیوان گروپ برای تامین سرمایه سه وظیفه اصلی دارند که شامل تامین مالی شرکت­های مدیریت دارایی­ ها و مشاوره سرمایه گذاری است. در ادامه هرکدام از وظایف را توضیح می­دهیم.

در بند ۱۸ ماده یک قانون بازار اوراق بهادار مصوب آذرماه ۱۳۸۴ مجلس شورای اسلامی ظرح وظایف آمده است. شرکت‌های تامین‌سرمایه بومی شده بانک های سرمایه‌گذاری (Investment bank) هستند. آن‌ها در سراسر جهان وجود دارند و فعالیت آن‌ها به عنوان یکی از بخش‌ های سیستم بانکداری است. در کشور ما آن‌ها نیز نظر سازمان بورس و اوراق بهادار هستند. بنابراین فعالیت شان مستقل است.

جهت راهنمایی و یا دریافت وام می‌توانید با مشاوران ما در تماس باشید.

شماره تماس : 09122304265

تعریف سرمایه

سرمایه یعنی هر دارایی مالی مانند وجه نقد، حساب بانکی، کارخانه، مسکن و غیره است. سرمایه به منابع مالی گفته می‌شود. شرکت‌ هایی که دارای سرمایه هستند، از شرکت‌های رقیب شان که سرمایه کمتری ندارند، جلوتر هستند. سه نوع سرمایه وجود دارد که عبارتند از:

  • سرمایه ثبت شده
  • سرمایه استقراضی
  • سرمایه گردشی

وظایف شرکت تامین سرمایه

شرکت‌های تامین سرمایه سه وظیفه اصلی بسیار مهم دارند که عبارتند از:

  • تامین مالی شرکت‌ها
  • مدیریت دارایی
  • مشاور سرمایه گذاری
تامین سرمایه
تامین سرمایه

معرفی هلدینگ دیوان گروپ برای  تامین سرمایه

هلدینگ دیوان گروپ برای تامین سرمایه به صورت واسطه در بازار های سرمایه هستند و فعالیت‌های بسیاری در این حوزه انجام می‌دهند. مهم‌ترین فعالیت‌ها عبارتند از:

  • کارگزاری
  • معامله گری
  • بازگردانی
  • سبد گردانی
  • مشاوره سرمایه‌گذاری
  • پذیره نویسی
  • تعهد پذیره نویسی
  • ارزیابی و ریسک مالی
  • افزایش سرمایه و مشاوره برای ادغام و اکتساب شرکت‌ها

تامین سرمایه مالی شرکت ها

همان‌طور که گفته شد،هلدینگ دیوان گروپ برای تامین سرمایه خدمات بسیاری را به شرکت‌ها ارائه می‌دهند. یکی از آن‌ها تامین مالی شرکت است. یه این معنی که اگر شرکتی چه خصوصی و چه دولتی برای تامین مالی خود می‌تواند به این شرکت‌ها مراجعه کند. شرکت‌هایی که به دنیال تامین منابع مالی هستند، ناشران اوراق بهادار و شرکت‌های تامین‌سرمایه به عنوان واسطه شناخته می‌شود. شرکت‌های تامین‌سرمایه اوراق بهادار را در اختیار سرمایه‌گذاران قرار می‌دهند و وجوه را به ناشر اوراق بهادار می‌دهد.

اگر شرکتی قصد دارد وارد بورس شود و سهامش را به‌صورت عرضه اولیه ارائه کند، شرکت‌های تامین‌سرمایه موظف هستند مراحل ثبت و اخذ مجوزها را انجام دهند. بنابراین می‌توان نتیجه گرفت که شرکت‌های تامین‌سرمایه نقش مهمی را در جذب منابع مالی و هدایتش به سمت فعالیت‌های مولد اقتصادی ایفا می‌کنند.

مدیریت دارایی ها

وظیفه دیگر این هلدینگ این است که تامین سرمایه مدیریت دارایی‌های شرکت‌ها و صندوق‌های سرمایه‌گذاری است. صندوق‌های سرمایه‌گذاری تحت نظر سازمان بورس و اوراق بهادار هستند. شرکت‌های تامین‌سرمایه برای مدیریت دارایی شرکت‌ها از دانش، تجربه و متخصصین حوزه بازارهای مالی کمک می‌گیرند. آن‌ها با توجه به استراتژی‌های مالی متنوع پربازده‌ ترین سرمایه‌گذاری‌ها و کم ترین هزینه را دارند.

تامین سرمایه
وام

نقش تامین سرمایه در تامین مالی شرکت­ها

همان­طور که در بالا اشاره کردیم، هلدینگ دیوان گروپ برای تامین سرمایه  به عنوان واسطه خدماتی را به شرکت‌های ارائه می‌دهد. مهم­ترین خدمت تامین مالی شرکت­ها است. شرکت خصوصی یا دولتی برای تامین مالی خود نیاز به بودجه داشته باشد می‌تواند از این شرکت­ها وام بگیرد.  تامین سرمایه و اوراق بهادار شرکت را در بازار بورس منتشر می‌کند. سپس سرمایه سرمایه‌گذاران جذب شده و در اختیار آن شرکت قرار می دهند. بنابراین تامین سرمایه نه بانک و نه سرمایه گذاران هستند.

شرکت­هایی که به منابع مالی نیاز دارند ناشران اوراق بهادار هستند. از طرف دیگر  تامین سرمایه  به عنوان واسطه هست و این اوراق بهادار را در اختیار سرمایه­ گذاران قرار می‌دهند. در آخر وجوه جمع‌آوری شده را به ناشر را ارائه می‌دهد. اگر شرکتی قصد داشته باشد وارد بورس شده و سهامش به صورت عرضه ارائه شود، هلدینگ دیوان گروپ می تواند تامین سرمایه مراحل ثبت و اخذ مجوز ها را انجام می­دهند.  تامین سرمایه و نقش بسیار مهمی در جذب منابع مالی دارند.

وام خرید خودرو

وام خرید خودرو

درآمد هلدینگ دیوان گروپ برای تامین سرمایه

حال که با هلدینگ دیوان گروپ و خدمات تامین سرمایه آشنا شدید، ممکن است سوال پیش آمده باشد که این هلدینگ ، درآمدشان از چه راهی است؟ آن‌ها از ارائه مشاوره، تامین مالی شرکت‌ها چه چیزی بدست می‌آورند؟

باید دانید که این هلدینگ با انجام خدمات گفته شده و پذیرش ریسک از جمله ریسک مالی در پروسه پذیره نویسی اوراق بهادار کارمزد متناسبی را که توسط سازمان بورس اوراق بهادار تعیین می‌شود، دریافت می‌کنند. به‌علاوه، درآمدهای دیگر هم دارند که در زیر آمده است:

  • از طریق پذیره نویسی یا کارمزد تعهد پذیره نویسی درآمد کسب می‌کنند.
  • از طریق مشاوره عرضه و پذیرش درآمد کسب می‌کنند.
  • از طریق خدمات بازگردانی اوراق بهادار درآمد کسب می‌کنند.
  • معامله و مبادله به حساب خود و سرمایه‌گذاری با سرمایه شرکت
  • مدیریت دارایی شرکت‌ها که شامل مدیریت صندوق‌های سرمایه‌گذاری می‌شود.

مقدار حداقل و حداکثر سرمایه در تامین سرمایه

حداقل سرمایه هلدینگ دیوان گروپ برای تامین‌سرمایه باید به ۱۰۰۰ میلیارد ریال برسد. در برخی مواقع با موافقت شورای عالی بورس به عنوان مرجع صدور مجوز، این رقم به ۳۰۰ میلیارد ریال کاهش پیدا خواهد کرد.

ورود هلدینگ برای تامین سرمایه  به بورس

هلدینگ دیوان گروپ برای تامین سرمایه  در ایران به عنوان شرکت سهامی خاص تاسیس شده است . بنابراین برای ورود این هلدینگ به بورس محدودیتی وجود ندارد. این هلدینگ باید به شرکت سهامی عام تبدیل شده و مراحل پذیره نویسی در بورس یا فرابورس را پشت سر بگذارند.

تامین سرمایه در ساختار اقتصادی چه نقشی دارند؟

تامین سرمایه به صورت مستقیم و غیر مستقیم روی ساختار اقتصادی کشور تاثیر می‌گذارد. در ادامه بخش‌هایی که ممکن است این هلدینگها روی آن تاثیر بگذارند، را بررسی کردیم.

بازار سهام

تصمیمات سرمایه‌گذاری در تامین‌سرمایه در روند بازار تاثیر می‌گذارد. این به دلیل ماهیت خدماتی است که ارائه می‌دهند. به‌علاوه، سرمایه این هلدینگها در گردش بالا می‌تواند نقش حیاتی در تغییر رویه کل بازار داشته باشد.

با ما تماس بگیرید

برای مثال، اگر شرکتی که میزان سرمایه‌اش هزاران برابر هر شخص عادی است، تصمیم بگیرد که سهام خود ا بفروشد؛ این تصمیم باعث تغییر روند بازار خواهد شد. لازم به ذکر است که شرکت‌ها برای انجام چنین اقداماتی از متخصصان مالی و نظارت مدیران صندوق کمک می‌گیرند. این معاملات به دور از هیجانات بازار سرمایه است. علاوه بر این، این اقدامات توسط شرکت‌های تامین‌سرمایه با واکنش سایر افراد بازار سهام مواجه است. این امر در وضعیت بازار سهام تاثیر گذار است.

اشتغال زایی و کاهش بیکاری

هلدینگ دیوان گروپ برای تامین سرمایه در برخی مواقع کلیه نجات شرکت‌ها و تعدیل نیرو خواهند بود. بعضی اوقات این شرکت‌ برای جلوگیری از بیکاری کارکنان در بنگاه‌های اقتصادی سرمایه اضطراری تزریق می‌کنند. این امر که با استفاده از ابزارهای تامین مالی توسط هلدینگ دیوان گروپ برای تامین‌سرمایه صورت می‌گیرد، از بالا رفتن نرخ بیکاری جلوگیری می‌کنند. جلوگیری از نرخ بیکاری باعث می‌شود که مضرات اجتماعی آن نیز کم شود.

از طرفی تامین‌سرمایه جهت گسترش بنگاه‌های اقتصادی باعث می‌شود که بخش‌های جدید کسب و کار به‌دنبال نیروی کار جدید باشند. بنابراین این امر به اشتغال زایی کمک می‌کند.

پیشرفت صنعتی و عملی

برخی از تامین‌سرمایه، صندوق‌هایی برای سرمایه‌گذاری خطر پذیر و جسورانه دارند. اما ارتباط آن‌ها با پیشرفت علمی و صنعتی چیست؟

سرمایه‌گذاری جسورانه یکی از روش‌های تامین مالی برای شرکت‌های استارت‌آپی است. بدین صورت که سرمایه‌گذار با استارت‌ آپ‌ها مشارکت می‌کنند. سرمایه‌گذاری جسورانه بخش عظیمی از صندوق را به سرمایه‌گذاری‌های پر ریسک و پر سود اختصاص می‌دهند تا شرکت‌های نوپا و استارت‌آپ‌ها بتوانند سرمایه خود را بدست آورند. در حقیقت هلدینگهای تامین‌سرمایه در این هلدینگها کمک می‌کنند، شرکت‌های نوپا و استارت‌ آپ‌ها معمولا دارای اید‌ه‌های بسیاری از جمله علمی و صنعتی هستند که در بازار آزمایش می‌کنند. اگر آن‌ها موفق شوند، بازده سرمایه‌گذاری بالایی خواهد داشت. به‌همین دلی تامین‌سرمایه و صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه نقش بسزایی در پیشرفت علمی و اقتصادی کشور ایفا می کنند.

هلدینگ های تامین سرمایه

هلدینگ دیوان گروپ در تامین سرمایه اولین هلدینگ در ایران است. این هلدینگ فعالیتش را در ۲۸ فروردین سال ۱۳۸۷ شروع کرد. شرکت دیوان گروپ با سرمایه ۳۰۰۰ میلیارد ریال به‌عنوان یکی از ۱۰۰ شرکت برتر ایران به‌شمار می‌رود. این شرکت در حوزه‌های گوناگونی کار می‌کند که مهم‌ترین آن‌ها عبارتند از:

  • تامین مالی
  • طراحی و انتشار ابزارهای جدید
  • عرضه اوراق بهادار
  • ارزش‌گذاری
  • سرمایه‌گذاری
  • سبد گردانی
  • تاسیس و مدیریت صندوق سرمایه‌گذاری
  • مدیریت دارای
  • مدیریت ریسک
  • پذیرش شرکت‌ها
  • انجام ادغام، تملیک و تجدید ساختار سازمانی فعال

صندوق‌ تامین مالی

صندوق‌ تامین مالی انواع مختلفی دارد که یکی از آن‌ها صندوق پروژه دیوان گروپ است. صندوق پروژه دیوان گروپ در اجرای پروژه‌ها نقش بسزایی دارد. این صندوق‌ها به بحث طرح‌های اقتصادی گوناگون می‌پردازند. تنها بخش ابزار مالکیت این صندوق به تامین مالی می‌پردازد. مراحل فعالیت صندوق پروژه به شرح زیر است:

  1. طرح توجیهی پروژه و ارکانش تهیه می‌شوند.
  2. از سازمان مجوز تاسیس دریافت می‌شود.
  3. صندوق در مرجع ثبت شرکت‌ها ثبت می‌شود.
  4. مجوز فعالیت از سازمان دریافت می‌شود.
  5. صندوق تاسیس شد و واحدهای سرمایه‌گذاری به فروش می‌روند.
  6. پروژه تمام می‌شود و شرکت به سهامی عام تبدیل می‌شود.
  7. صندوق تبدیل یا تصفیه می‌شود.

در ادامه شرکت‌ّهای تامین‌سرمایه در ایران را توضیح دادیم.

فهرست